Hvem er vi?

Fogsgaards Renseri blev startet af Hans Kelp tilbage i 1983, der helt frem til 2012, hvor derefter overtog sønnen foretagne frem til 2016, hvor den trofaste motor bag driften af renseriet, der altid har haft fast adresse i Benediktsgade 44 Odense C.

På grund af sygdom overtog Nahed Awad renseriet 1. Marts 2017, som nu drives i samme ånd, og med samme ekspertise oparbejdet af Hans Kelp gennem mere end 30 år. Vi kan således være stolte af, at være det ældste renseri-team i Odense, og er glade for at kunne tilbyde vores ekspertise indenfor pletrens.

Dansk Renseri Forening:

Fogsgaards Renseri er medlem af Dansk Renseri Forening. Som medlem har vi mulighed for løbende uddannelse af personale som sikrer dig en optimal miljøbevidst rensning og professionel behandling af dit tøj. Vi har endvidere en fælles Reno ansvars-forsikringsordning i foreningen, der tilgodeser dig som kunde i tilfælde af renseriskade. Dansk Renseri Forening er landets eneste brancheforening for renserier.

Det siger vores kunder om os

Rigtig god service og faglighed. Venlighed og højt humør i kundebetjeningen. Super resultat på pels og tæpperens. Anbefales!!!

Kirsten Andersen

Meget venlig og hurtig betjening. Kvaliteten er også i top.

Mads Kristiansen

Luk menu